01/04/2012 16:44:44 UTC+02:00

Patrick Hermans steunt actief actie Broederlijk Delen.

Zaterdag en zondag hebben  ex-atleet RiK Ceulemans en zijn teamgenoten van Punk Running in één ruk een estafettetocht door de 44 Limburgse gemeenten gelopen. De opbrengst van de sponsortocht gaat naar Broederlijk Delen. Patrick Hermans heeft als waarnemend burgemeester de lopers door zijn gemeente al lopend vergezeld vanaf de grens met Bilzen tot aan het gemeentehuis van Diepenbeek.

Zaterdag 31 maart om 9h00 is de Zonhovense afstandloper Rik Ceulemans met zijn team Punk Running de tour van de 44 Limburgse gemeenten gestart. Ze steunen daarmee de actie ‘kilometers voor het Zuiden’ van Broederlijk Delen. De atleten lopen van gemeentehuis tot gemeentehuis.
Door het verlof van Burgemeester Steegmans heeft Patrick Hermans als waarnemend burgemeester deze actie gesteund. Op de grens van Bilzen en Diepenbeek heeft hij zondag omstreeks 14h20 de Diepenbeekse toploper Jeroen Hendrikx opgewacht en hem lopend vergezeld tot aan het gemeentehuis van DiepenbeekOok de Diepenbekenaren Rudi Theunissen en Jean-Paul Degeling liepen mee.
Patrick Hermans : “Daar ik dit schitterend initiatief een warm hart toedraag wil ik persoonlijk mijn steentje bijdragen en zo de gemeente Diepenbeek actief vertegenwoordigen. Het was een hele uitdaging wetende dat de snelheid van loper Jeroen Hendrikx 15km/h bedroeg”.
Vanaf het gemeentehuis van Diepenbeek zijn alle lopers van het Punk Running team richting Hasselt vertrokken om de laatste kilometers gezamenlijk af te leggen.
 

  • picture
  • picture
  • picture
  • picture
  • picture
  • picture

nog geen reacties

Reacties:

nog geen reacties.

Plaats reactie:

Provider login

Naam

Url:

terug

PUUR-Diepenbeek
Politiek Uit Uw Regio