20/02/2011 17:38:34 UTC+01:00

Wie weet nog wat de studenten willen ?

Wanneer je op deze site (menu - nieuws) de twee laatste reportages van TVL aandachtig beluistert zul je vaststellen dat de woordvoerder van de studenten Dhr. Cedric Hamaekers het zelf niet meer weet. Of toch?

In de eerste reportage (16/2) hoor je hem zeggen dat hij niet akkoord is dat alle fuiven en presesverkiezingen doorgaan in de Grenslandhallen. Bovendien is de Universiteitslaan een gevaarlijke drukke baan voor de studenten. Maar individuele projecten (fuiven) die kunnen doorgaan in de Grenslandhallen wenst hij wel te bekijken.

In de tweede reportage (17/2) doen burgemeester Steegmans en ikzelf het voorstel om de fuiven in de Grenslandhallen te laten doorgaan. Om het probleem van de gevaarlijke drukke weg op te lossen stellen we voor om gebruik te maken van de fuifbus betaald door de provincie. Bovendien is er naast deze drukke weg een gescheiden en verlicht fietspad van campus Diepenbeek tot aan de Grenslandhallen. Ze moeten zelfs niet oversteken want er is een tunnel. Als men dan in de tweede reportage hoort hoe de woordvoerder te keer gaat en ziet hoe nerveus hij is, ondanks dat al de problemen van de eerste reportage door ons voorstel worden opgelost, kan ik mij niet van de mening ontdoen dat er andere belangen meespelen.

Het collectieve dumpen van de studenten in de Grenslandhallen na de presesverkiezingen komt niet voor in ons voorstel. De perstekst werd nochtans aan Cedric Hamaekers overgemaakt. Hier staat duidelijk in dat de presesverkiezingen mogen doorgaan op de campus. Dat hij durft zeggen dat de burgemeester en ikzelf geen voorstellen meer mogen doen zonder hem te kennen is toch wel een brug te ver. Het is hoog tijd dat deze jonge man terug met zijn beide voeten op de grond komt te staan.
 

reacties: 1

Reacties: 1

21/02/2011 20:14:05 UTC+01:00

Bezoeker: Iemand

Beste, hier stond een bericht van iemand die zijn naam niet durft te vermelden. Deze berichten worden verwijderd.

groeten, Patrick

Toch bedankt om mijn website te bezoeken

Plaats reactie:

Provider login

Naam

Url:

terug

PUUR-Diepenbeek
Politiek Uit Uw Regio