18/12/2012 23:00:00 UTC+01:00

PUUR Diepenbeek

PUUR-Diepenbeek werd twee jaar geleden opgericht als een volwaardige vzw met eigen statuten, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Onder het voorzitterschap van Patrick Hermans, bijgestaan door de ondervoorzitters Hélène Coenen en Philtjens Bjorn; secretaris Georges Dewarier; gemeenteraadslod Blokken Freddy en een 25-tal gemotiveerde bestuursleden groeide deze partij uit tot de grootste partij van Diepenbeek.

Puur-Diepenbeek won de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012.

Vermits PUUR Diepenbeek vanaf januari 2013, buiten burgemeester Patrick Hermans, met 2 schepenen en 3 gemeenteraadsleden zal zetelen in de gemeenteraad, was er zeker nood aan een herverdeling van de bestuursfuncties.

Tijdens een druk bijgewoonde Algemene Ledenvergadering van vrijdag 14/12 werden via verschillende stemrondes, de namen aan deze bestuursfuncties gekoppeld. Vooreerst werden 32 bestuursleden verkozen. Hierna dienden alle aanwezige leden nog 3 belangrijke keuzes te maken.

Als voorzitter van de partij werd gekozen voor Didier Croes. Hij mag hierbij steun genieten van 2 ondervoorzitters, Johny Iven en Kathleen Thoelen. Georges Dewarier blijft in de functie van secretaris, maar wordt hierin bijgestaan door 'hulpsecretaris' Peter Latet.

Zij zullen met z'n allen de partij besturen en de nodige steun leveren aan hun partijleden die zetelen in het schepencollege, de gemeenteraad en de ocmw-raad.

nog geen reacties

Reacties:

nog geen reacties.

Plaats reactie:

Provider login

Naam

Url:

terug

PUUR-Diepenbeek
Politiek Uit Uw Regio